u bevindt zich hier: Bureaustoelen

Bureaustoelen

Zitten doen we veel. We kennen bureaustoelen, directiestoelen, kantinestoelen vergaderstoelen etc. Elke kantoorstoel heeft zijn functie en vereisten. Naast een goed zit comfort moet de stoel ook passen bij de uitstraling en inrichting van het kantoor. Wij Versluis kantoorinrichters vertegenwoordigen diverse merken bureaustoelen. Enkele merken zijn Haworth,Dauphin,Sato,Drabert. In onze showroom te 's-Hertogenbosch hebben we vele modellen bureaustoelen voor u klaar staan. 

NPR & Arbo normen Bureaustoelen

Een bureaustoel moeten voldoen aan de gestelde arbo-normen. Wij gaan nog verder. Dit betekent dat bureaustoelen aan NPR normen voldoen. Dit houdt in dat deze bureaustoelen voor 90% van alle kantoorgebruikers voldoen aan ergonomisch goed zitten op deze bureaustoelen. De versteltrajecten van de NPR 1813 bureaustoelen is groter dan de doorsnee bureaustoelen. Wij kunnen in onze showroom aan de Rietveldenweg 88 in Den Bosch de gepaste NPR 1813 bureaustoel voor uw kiezen. 

Bekijk ons assortiment of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs. Neem hiervoor contact op via 073-8000266 (lokaal tarief) of mail ons.

  maak contact voor meer advies

  1. Home

Grammer / Nowy Styl  - Bureaustoelen
Grammer onderdeel van Nowy styl produceert stoelen voor kantoren, bioscopen, theaters, auditoria en congrescentra. Het totale aanbod voor zitcomfort op de werkplek onder één dak.
Fantoni  - Bureaustoelen
De Fantoni stoelencollectie Elle staat voor comfort, elegantie en flexibiliteit. Van de harmonische vormgeving tot aan de netbespanning met goede een ergonomische ondersteuning.
Drabert  - Bureaustoelen
De doelstelling van een Drabertstoel is een optimaal samengaan van vorm, funktie en ergonomie. De moderne Drabert stoel kent dan ook vele uitvoeringen. Van stoffering tot technische mogelijkheden.
Comforto Haworth  - Bureaustoelen
Haworth, voorheen Comforto, houdt zich ruim 30 jaar bezig met het continu verbeteren van zitoplossingen. Ergonomie staat bij Haworth steeds centraal. Klik op de afbeelding en bekijk alle Haworth stoelen
Bureaustoel NPR norm - Bureaustoelen
Een bureaustoel met norm NPR 1813 heeft nóg ruimere instelmogelijkheden dan NEN-EN1335! Grote en kleine personen zitten hierdoor ergonomisch goed. Klik op de afbeelding om alle NPR stoelen te bekijken
Bureaustoelen - Bureaustoelen
Een bureaustoel is een van de belangrijkste kantoormeubelen. U en uw werknemers zitten graag comfortabel. Een comfortabele stoel verhoogd de productiviteit.